Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Hoe gaat dat precies in z'n werk?

Uitgeverij Peperbek geeft (beginnende) schrijvers de kans om hun boek onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Wij verzorgen daarbij alle werkzaamheden die bij het uitgeven van een boek komen kijken.

Grafische vormgeving

Een goede lay-out en typografie dragen serieus bij aan de beleving van je boek. Met name in het geval van bont geïllustreerde boeken is het belangrijk dat wat je schrijft nauw samenwerkt met de ondersteunende afbeeldingen. Dit maakt een boek tot een krachtig geheel. Het is de eerste indruk die een boek achterlaat op het moment dat het in de winkel of online aangeboden wordt. En, naast het onderwerp, de bepalende factor om over te gaan tot aankoop.

Wij gaan graag samen met jou aan de slag om de juiste vorm van jouw boek te bepalen. Van het bepalen van het formaat, de lay-out, lettertypen tot en met de papierkeuze, softcover of hardcover en de vormgeving en afwerking van de omslag. Wij stoppen pas als je volledig tevreden bent met jouw meesterwerk, zodat je dit vol trots kan presenteren aan de rest van de wereld.

Dit is, vinden wij, wat ons onderscheidt van de meeste online uitgeverijen waarbij er vaak enkel naar het aantal pagina’s en het aantal illustraties gekeken wordt. Je wensen duidelijk maken omtrent bovenstaande wordt dan een stuk lastiger. Je bent trots op je boek en dat mag het ook zeker uitstralen. Wij gaan heel graag het mooie avontuur met je aan. Want dat blijft het. Ook voor ons, elke keer weer!

Redactie

Het manuscript wordt, uiteraard, met de grootst mogelijke zorg behandeld. Wij verdiepen ons in het verhaal, zodat wij een goed beeld kunnen vormen van het genre, de doelgroep en de (commerciële) mogelijkheden. Onze redactie verzorgt de belangrijke correctieronde, om de eventuele stijl- en grammaticafouten te corrigeren, voordat het boek gedrukt gaat worden.

Dit doen wij overigens zonder dat wij een bepalende mening vormen over de inhoud van het boek. Het is namelijk niet aan ons om te beoordelen of de inhoud van boek wel of niet correspondeert met de werkelijkheid of met de waarheid van de auteur. Wel kunnen wij, indien gewenst, het manuscript beoordelen en in een daaropvolgend gesprek de beoordeling bespreken, voorzien van onze adviezen. Let wel: bij Uitgeverij Peperbek is en blijft de auteur de baas over het boek. Wij helpen je graag.

Boek drukken

Een roman, een dichtbundel, een almanak, een studieboek of een prentenboek in een afwijkende maat. Harcover of softcover. Full-color met fraaie foto's of 'gewoon' zwart-wit. Garenloos of genaaid gebrocheerd. Wij leveren alle soorten en maten boeken. Uiteraard zullen wij je adviseren bij de keuze voor jouw boek. Ook voor kleine oplages (al vanaf 1 exemplaar) kun je bij ons terecht.

Administratie

Wij regelen de administratie rondom de ISBN registratie en de distributie naar de reguliere boekhandel.

Promotie

Voor de promotie van het boek vallen we graag terug op onze ervaring als reclamemakers. Het boek wordt natuurlijk opgenomen in onze online boekwinkel, de auteur ontvangt een set promotiekaartjes en wij promoten het boek via de diverse social mediakanalen. Daarnaast wordt het boek aan de met ons samenwerkende boekhandels aangeboden. Indien gewenst kunnen wij ook, in huis, diverse ondersteunende materialen produceren die zowel door de auteur, de boekhandel als door Uitgeverij Peperbek worden ingezet ter promotie van het boek.

Kosten

Transparantie is het sleutelwoord bij Uitgeverij Peperbek. Wij verrassen je graag met onze eerlijke prijzen. De kosten worden vooraf inzichtelijk gemaakt en de facturatiemomenten worden in onderling overleg bepaald.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Prijsvoorbeeld

Offerte aanvragen  

Contact opnemen

 

Powered by: MC United Reclamestudio