Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

  • Ons verhaal

Ons verhaal

Uitgeverij Peperbek staat voor de liefde voor kunst, literatuur en vormgeving. Dat is wat ons drijft, daar ligt onze passie.

Onze uitgeverij is gevestigd in Alphen aan den Rijn, in het hart van de Randstad. Ons jonge bedrijf kan bouwen op een ruime ervaring in vormgeving, reclame en promotie en redactioneel vernuft. Uitgeverij Peperbek geeft (beginnende) schrijvers de kans om hun boek onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Jean-François van den Berg komt uit de drukkerijwereld en is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Martin van Randeraat houdt zich vooral bezig met redactioneel werk, schrijven en marketing (reclame en promotie). Deze vaardigheden hebben wij in de afgelopen jaren uiteraard veelvudig toegepast voor de klanten (ondernemingen, stichtingen en schrijvers) van ons reclamebureau. Na meerdere boekprojecten met succes te hebben afgerond, was de geboorte van Uitgeverij Peperbek dan ook een logische vervolgstap.

"We willen meer mensen helpen om hun boek uit te geven. Het is hun kunstwerk / levenswerk en daar willen wij pareltjes van maken", aldus van den Berg. Bij Uitgeverij Peperbek kan iedere auteur zijn of haar boek uitbrengen en het ook bij een breed publiek onder de aandacht brengen.
Van Randeraat vult aan: "Uitgevers geven maar weinig boeken uit. Dus de kans dat je boek niet uitgegeven wordt, is helaas erg groot. Daarnaast redigeert een uitgeverij veel, zodat er nog maar weinig van het origineel overblijft. En bij het zelf uitgeven van een boek komt nogal wat kijken. Uitgeverij Peperbek laat schrijvers hun boek in eigen beheer uitgeven, maar verzorgt wel de grafische vormgeving, redactie, promotie én de distributie ervan.
De schrijver is en blijft de baas over het boek. De kosten worden vooraf inzichtelijk gemaakt en de opbrengsten voor de auteur zijn vele malen hoger dan wanneer het boek wordt uitgegeven door een 'traditionele' uitgeverij, namelijk minimaal 60% marge op de verkoopprijs van het boek! Wel zo eerlijk en duidelijk."

Wilt u meer informatie, of bent u benieuwd wat Uitgeverij Peperboek voor u en uw boek kan betekenen?


Neem dan contact met ons op...

Powered by: MC United Reclamestudio