Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Nelly Verschuur staandNelly Verschuur

Titel(s):
Poezen Spinsels - verhalenbundel - ISBN: 978-90-824457-0-1
Lapjespoes en Pluisje het Ruimtemuisje (verwacht: najaar 2016)

Nelly Verschuur staat bekend als de 'Poezenmevrouw' en 'tante Poes'. Deze titels karakteriseren haar liefde voor katten en poezen. Nelly Verschuur is in 2015 gedebuteerd met de verhalenbundel 'Poezen Spinsels'. Een boek met korte verhalen, welke geschreven zijn vanuit de gedachtewereld van haar poezen Flodder, Panter en Miepie, met kleurrijke illustraties.
Omslag Poezen Spinsels
'Poezen Spinsels' is uitgebracht door Uitgeverij Poezenwereld, in nauwe samenwerking met Uitgeverij Peperbek. Inmiddels is Nelly Verschuur bezig aan haar tweede boek met de werktitel 'Lapjespoes en Pluisje het Ruimtemuisje', welke in het najaar van 2016 wordt verwacht.

'Poezen Spinsels' is verkrijbaar bij diverse boekhandels in Alphen aan den Rijn en ook te bestellen in onze online boekwinkel.

Naar onze Online boekwinkel

Powered by: MC United Reclamestudio